Nemzetközi e-számla megfelelés

Feleljen meg a helyi e-számlázási és adózási előírásoknak 60+ országban a Unifiedpost Group vezető megoldásainak segítségével

Mi az e-számlázás jövője? Hogyan tartsuk be az adózási előírásokat? 

Segítünk megfelelni az e-számlázási szabályozásoknak

Az e-számlázási szabályok, a csatornák, rendszerek országonként jelentősen eltérnek. Az adóhatóságok kötelező e-számlázási jogszabályokat vezetnek be és folyamatokat indítanak el. A kormányok igyekeznek minél tökéletesebben szabályozni a területet. Több lépcsőben, és olykor különféle iparágakat, piacokat más és más formában érintve halad az adóügyi digitalizáció.

Mivel nincs két egyforma ország, formátum vagy folyamat, így érdemes olyan e-számlázási szolgáltatóval együttműködni, amelyik globálisan is képes eligazodni az e-számlázási szabályozásokban.

Iratkozzon fel az angol nyelvű tematikus hírlevelünkre, és fedezze fel, hogyan profitálhat a globális adóügyi megfelelési és e-számlázási szakértelmünkből! Tudta, hogy követjük a szabályozásokat, trendeket és rendszeresen ütemtervet készítünk a piaci változásokról? A Unifiedpost Group nemzetközi csapata segít eligazodni az adózási szabályok és az e-számlázás gyorsan változó világában.

Tax compliance roadmap 2023 nemzetközi e-számla megfelelés

Töltse le a Nemzetközi e-számlázási és adómegfelelési ütemtervet

unifiedpost group nemzetközi e-számlázási ütemterv 2024 Q1
Kapcsolat_roadmap

Hallgassa a Compliance Pulse Podcast csatornát! 

Podcast beszélgetésben is bemutatjuk, hogy mik azok a fontos e-számla reformok, jogszabályok, határidők, hatályok és kötelezettségek, amiket érdemes tudni, ha külföldre is számláz a vállalkozás. Hasznos tartalom, élvezetes formában tálalva, angol nyelven.

Unifiedpost Group Podcast csatorna friss nemzetközi elektronikus számlázási hírek

A Unifiedpost Group akkor is tökéletes választás, ha nemzetközi e-számla megfelelésről van szó, mivel 

Unifiedpost Hungary Peppol hozzáférési pont

Peppol hozzáférési pont vagyunk

Velünk könnyen küldhet és fogadhat e-számlákat, dokumentumokat a Peppol hálózaton keresztül. Ha szeretne többet megtudni a Peppol hálózatról, akkor itt elolvashatja a témában írt cikkünket.

Unifiedpost Hungaryn keresztül számos hálózathoz csatlakozhat

A beágyazottságunk kiváló

Több nemzetközi hálózatnak is tagja vagyunk. A megoldásainkkal dolgozva az Ön vállalkozása is kiterjedt piaci szereplők csoportjának a részévé válik. Ismerje meg az elektronikus számlázási folyamatokat automatizáló termékeinket!

Támasz vagyunk a nemzetközi adóügyi digitalizációban

Több, mint 60 országban segítünk megfelelni az e-számla előírásoknak. Ha többet szeretne megtudni, akkor olvassa el a témában írt cikkünket itt.

GENA Unifiedpost Group

GENA tagok vagyunk

A GENA (korábban EESPA) az elektronikus számlázási szolgáltatók nagy és dinamikus közösségének európai szakmai szövetsége, ami aktívan elősegíti, és tevékenységével meghatározza az e-számlázás fejlődési irányát.

CTC jurisdiction Unifiedpost Group

Támogatjuk a tranzakció-ellenőrzési rendszert

A kelet-európai országok lépéseket tesznek a tranzakcióellenőrzési rendszerek (CTC ) finomhangolásáért. A Unifiedpost Group, mint multinacionális vállalatcsoport támogatja ezeket a kezdeményezéseket.

e-számlázás Unifiedpost Hungary

Piacvezető e-számlázási megoldásaink vannak

Csatorna- és formátumfüggetlen, e-számlázási és dokumentum küldés-fogadás megoldásaink segítik a vállalkozásokat a modern, automatizált hibamentes folyamatok megvalósításában.

Iratkozzon fel az angol nyelvű tematikus hírlevelünkre!

Kövesse nyomon a globális fejleményeket és az elektronikus számlázási irányelveket a témaspecifikus hírlevelünkkel.

unifiedpost group newsletter

Mit nyer vele, ha feliratkozik?

Az elektronikus számláknak különféle adójogszabályoknak kell megfelelniük, és változatos rendszereken keresztül kell eljuttatni őket az adóhatóságokhoz. Mik ezek a szabályok és hogyan érintik a vállalkozását?

Letöltheti a mindig frissített globális elektronikus számlázási ütemtervet

Az első hírlevelében letöltheti legújabb globális ütemtervünket. Ezután rendszeresen megkapja az adóügyi megfeleléssel és az e-számlázással kapcsolatos frissítéseket.

Követjük a legújabb trendeket

A Unifiedpost Group nemzetközi csapata segít eligazodni az adózási szabályok, reformok és az e-számlázás ingoványos talaján. Követjük a legújabb trendeket, a technológiai számlázási fejlesztéseket.

Nemzetközi elektronikus számla megfelelés országonként

A Unifiedpost Group angol nyelvű honlapján országonként tájékozódhat a helyi e-számlázási és adómegfelelési követelményekről. Kattintson és ismerje meg a helyi elektronikus számlázási és adómegfelelési szabályokat!

A Unifiedpost Group számokban

400.000.000 +

dokumentum évente

2.500.000 +

vállalati és állami ügyfél

32

ország

2001

alapítás éve

Hasznos cikkek a blogon