Peppol hozzáférési pont

A Unifiedpost Hungary Peppol hozzáférési pont, azaz rajtunk keresztül használhatja a Peppol hálózatot.

Mi az a Peppol elektronikus számlázás?

Peppol hozzáférési pont Unifiedpost Hungary

Mi az a Peppol hálózat?

 

A Peppol egy olyan hálózat, amely lehetővé teszi a különböző dokumentumok, köztük az elektronikus számlák automatikus, biztonságos cseréjét. A világ számos részén elérhető, kedvelt e-számla rendszer. Az elektronikus számlaküldő és a fogadó is egy-egy Peppol szolgáltató vagy Peppol hozzáférési pont szolgáltatásait veszik igénybe a dokumentumok Peppol hálózaton belüli cseréjéhez (4 sarokpont modell). A hozzáférési pontok olyan szolgáltatók, amelyek képesek az UBL 2.1 vagy CII alapú Peppol BIS formátumot létrehozni, elküldeni és feldolgozni. A Unifiedpost Hungary is Peppol hozzáférési pont. Bővebben ebben a cikkben olvashat a Peppolról.

 

Nemzetközi e-számlázás és adómegfelelés

 

A számlázási szabályok, archiválás, riportálás a csatornák, rendszerek országonként jelentősen eltérnek. Az adóhatóságok kötelező e-számlázási reformokat vezetnek be, és folyamatokat indítanak el, mivel igyekeznek minél tökéletesebben szabályozni a területet. Több lépcsőben, és olykor különféle iparágakat, piacokat más és más formában érintve halad az adóügyi digitalizáció. Segítünk eligazodni az adózási szabályok és az e-számlázás gyorsan változó világában.

Rendszeresen kiadunk összefoglaló anyagokat, hogy láthatóvá tegyük milyen e-számlázási reformok , változások léptek hatályba vagy fognak hatályba lépni a világban. Érdekli a külföldi számlázás? A Nemzetközi e-számlázási ütemtervet itt érheti el.

Több, mint 60 országban segítünk az e-számla megfelelésben. Töltse ki az űrlapot, és sales kollégánk visszahívja, hogy ingyenes konzultáció keretében megválaszolja a felmerülő kérdéseit.

 

peppol elektronikus számlázás unifiedpost

Kik vagyunk?

 

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen elektronikus számlafogadó termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számla fogadási folyamatát automatizálja, az elektronikus számlaküldési termékünk a beszállítói e-számla küldés folyamatát. Emellett számos más megoldásunk is van a globális piacon az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez.

Szolgáltatásaink

A jövő nem a fáradozásról szól! Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz! Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink.

E-számlafogadás

Elektronikus számlák és dokumentumok automatizált fogadása professzionális módon, AI technológiát használó funkcióval.

E-számlaküldés

Tömeges e-számla és dokumentum automatizált küldése a meglévő rendszeréhez illeszkedő megoldással, költséges fejlesztések nélkül.

Digitális faktoring

A teljes faktoring folyamat digitálisan, gyorsan intézhető, folyósítás 24 órán belül, a számlák feltölthetők 0-24 online. Valós idejű után követés.

NAV 3.0 elektronikus számlafogadás

A NAV rendszerében lévő számlaadatokat számlaképpel kiegészítjük, és az Ön ERP rendszere által feldolgozható formátumba konvertáljuk.

Nemzetközi e-számla megfelelés

Több, mint 60 országban segítünk megfelelni az e-számla előírásoknak. Az e-számlázási szolgáltatók európai szakmai szövetségének a tagja vagyunk.

Peppol számlaküldés

Velünk könnyen küldhet és fogadhat e-számlákat, dokumentumokat a Peppol hálózaton keresztül. Hozzáférési pont vagyunk, és elhozzuk a legfrissebb változásokat a piacra.

Hasznos cikkek a blogon