Unifiedpost Group nemzetközi e-számlázási roadmap

Az e-számlázási szabályok, a csatornák, rendszerek országonként jelentősen eltérnek. A kormányok igyekeznek minél tökéletesebben szabályozni a területet. Az adóhatóságok kötelező e-számlázási jogszabályokat vezetnek be és folyamatokat indítanak el. Több lépcsőben, és olykor különféle iparágakat, piacokat más és más formában érintve halad az adóügyi digitalizáció.

A Unifiedpost Group csapata rendszeresen ütemtervet készít a változásokról, hogy segítsen a vállalkozásoknak a nemzetközi e-számla megfelelésben. Töltse ki az alábbi űrlapot, és szerezze meg a Nemzetközi e-számlázási ütemtervet.

unifiedpost group nemzetközi e-számlázási ütemterv 2024 Q1
Kapcsolat_roadmap

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen elektronikus számlafogadás termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számla fogadási folyamatát automatizálja. Az elektronikus számlaküldés termékünk a beszállítók e-számla küldési folyamatát. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kattintson a képre a részletekért!

peppol

Kérdése van? Töltse ki az honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!