Csatlakozási adatlap – FES

FES csatlakozási adatlap

Ezen regisztrációs oldal olyan ügyfeleknek szól, akik e-számlaképesek. Amennyiben Ön nem képes e-számla kiállítására, abban az esetben kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a hu.sales@unifiedpost.com emailcímen keresztül.


Kérjük, szíveskedjen jelölni, hogy melyik partnernek küld számlát!


Egyéb partnernek küld számlát? Kérjük, írja be a mezőbe a nevét!  (Kérjük, hogy csak olyan partnert nevezzen meg, akinek nem e-mailen, hanem valamilyen speciális formátumban küldi majd a számlát.)


Cégadatok


Cím


Kapcsolattartói adatok

Üzleti kapcsolattartó lehet az a számlázásban résztvevő kolléga, aki a cégen belül kiismeri magát a számlázási folyamataiban.

Technikai kapcsolattartó lehet például az a rendszergazda, aki tudja, hogy mik azok a telepítések, tűzfalszabályok, proxy beállítások.


Számlaküldésre engedélyezett e-mail címek

A rendszerünk a beküldött számlákat a beküldő email címe alapján rendeli hozzá a beküldő cég profiljához. Felhívjuk figyelmüket, hogy csak olyan e-mail cím adható meg, amely egyértelműen köthető a küldő céghez. Az e-mail címek segítségével biztosítjuk, hogy más ne küldjön az Ön nevében számlákat. Csak és kizárólag az alábbiakban megadott e-mail címekről fogadunk majd be számlát. 


Számlafogadásra kijelölt e-mail cím (bármely a szolgáltatásban résztvevő fogadó esetén)

E-mail címzettje: hu.einvoice@unifiedpost.com


Ellenőrző lista feltöltése

Kérjük, szíveskedjen feltölteni a a kollégáink által elküldött, kitöltött, és cégszerűen aláírt ellenőrző listát. 


Minta számlák feltöltése


A bekötési folyamat felgyorsítása érdekében kérjük, hogy töltse fel a bekötési projekthez kapcsolódó, korábban kiállított normál és jóváíró számláját, vagy minden olyan számla típust, amit az ellenőrző listában megjelölt. 

Erre azért van szükség hogy a tesztelő kollégáink elő tudják készíteni az Ön számlaképére egyedileg szabott sablont. Ezek a számlák kizárólag a tesztfolyamat céljából kerülnek felhasználásra, azaz produktívan nem kerülnek feldolgozásra, könyvelésre, kifizetésre.

A teszteléshez valós adattartalomra van szükség, ennélfogva 1-2 olyan bizonylatot várunk, amelyet korábban már papíron elküldött annak a partnerének, akinek a számlákat küldeni fogja.

Több számlatípust küld?  Lehetősége van több mintát is csatolni a következő paraméterekkel:

-maximális fájlméret 5MB darabonként

-elfogadott fájlformátum: Pdf (kereshető, nem szkennelt)

 

Kérdés esetén szíveskedjék felvenni velünk a kapcsolatot a következő email címen keresztül: hu.sales@unifiedpost.com