5 ok, hogy automatizálja az elektronikus számlázást (LETÖLTHETŐ PDF)

Szerző: | márc 6, 2023 | elektronikus számla

#szamlafogadas #eszamla #eszamlaautomatizalas #unifiedposthungary #dokumentumfogadas

Ebben a cikkben 5 olyan okot sorolunk fel, ami alátámasztja, hogy érdemes automatizálni az elektronikus számlázási és dokumentumfogadási folyamatot.

A manuális számlafeldolgozás megöli a munka hatékonyságát. És legyen szó akár a munkaerő termelékenységének csökkenéséről, akár a felhalmozódó rejtett költségekről, a növekvő fluktuációról, egy bizonyos ponton látható és érezhető lesz a nagyobb szervezeti céloktól való elmaradás.

A Collect formátum- és csatornafüggetlen megoldásunk a fogadásban segít, a Channel a küldésben. Új funkciók, például MI, azaz mesterséges intelligencia alapú funkció is megkönnyíti az elektronikus számlák fogadását, feldolgozását, tárolását, és professzionális hibamentes kezelését.

Lássuk az 5 okot, amiért már a legnagyobb hazai vállalatok és vállalatcsoportok több mint 50%-a minket választott az elektronikus számla és dokumentumszolgáltatójának.

5 ok, amiért automatizálják a tömegesen beérkező elektronikus számlák és dokumentum fogadását

A jövő nem a fáradozásról szól! Változtassa meg a munkamódszereit! Ne ragadjon a múltban! Érje el a 100%-os üzleti automatizálást!

Belefáradt az elektronikus számlák kézi feldolgozásába, a hibákkal való foglalkozásba? Szeretne valakit meggyőzni, hogy itt az ideje egyszerűsíteni az elektronikus számlafeldolgozási folyamatot? Az alábbi okokat egy letölthető dokumentumban foglaltuk össze, amit a cikk alján a linkre kattintva le is tud menteni a gépére.

1. Jelentős költségmegtakarítás

Az automatizált folyamatokkal az ismert okon túl a gyorsabb kifizetés és a likviditási veszteség csökkenése miatt is átcsoportosíthatja a megtakarított kiadást.

2. Hatékonyabb működés

Az e-számlák és dokumentumok kezelésének teljes, vagy részleges automatizálása jelentősen növeli a működés hatékonyságát, hiszen gyorsabb és hibamentes folyamatokat biztosít.

3. ESG szempontok

Az elektronikus számlázással csökken a vállalat ökológiai lábnyoma. A környezettudatos és fenntartható működés javíthatja a márka megítélését üzleti partnerei, valamint vásárlói szemében.

4. Jogszabályi megfelelés

Az e-számlázási szabályok, a csatornák, rendszerek országonként jelentősen eltérnek. Az adóhatóságok kötelező e-számlázási jogszabályokat vezetnek be, és folyamatokat indítanak el. Egy jó e-számla szolgáltató követi a trendeket, és segít alkalmazkodni az előírásokhoz.

5. Biztonságosabb

A papíralapú dokumentumkezelés sérülékenységi pontjai kiküszöbölhetők, a jogosultság és hozzáférés szabályozhatók. Egy megbízható elektronikus számla szolgáltató biztonsági minősítésekkel is rendelkezik, és védett csatornákkal, archívumokkal dolgozik.

Ismerje meg az piacvezető formátum- és csatornafüggetlen elektronikus számlázási megoldásunkat! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Kattintson a képre, ha ki szeretné nagyítani, vagy töltse le a dokumentumot Pdf formátumban.

5 ok az elektronikus számlák automatizált fogadására

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen számlafogadási termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számla fogadási folyamatát automatizálja. A számlaküldési termékünk az e-számla küldés folyamatát. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kérdése van? Töltse ki az honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!

Tudjon meg többet a termékeinkről!

Számlafogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
Számlaküldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.