Lengyelországi e-számla reform PODCAST BESZÉLGETÉS, szakértő Mateusz Borowiak

Szerző: | jún 3, 2024 | lengyelországi e-számla reform

#kötelező #eszamlazas #eszamla #megfelelés #automatizálás #unifiedpost #hungary

Legújabb podcast adásunkban lokális elektronikus számla és adómegfelelési változásról beszélgettünk a piac szakértőjével

Legfrissebb tudnivalók a lengyelországi e-számla reformról. Rendszeresen bemutatjuk az e-számla reformokat, változásokat piaconként blog cikkben, webináriumon, és idén, kérésre, már podcast beszélgetésben is. A lengyel piac elektronikus számla reformjáról a helyi szakértő Mateusz Borowiak, és két adómegfeleléssel foglalkozó kollegáink: Stanislava Filcheva és Daniele Kiener beszélgettek.

Tolódik az e-számla reform határideje

Lengyelország kötelező elektronikus számla reformja eredetileg ebben az évben, januárban lépett volna hatályba, de ahogy más országokban is bejelentették a reform elhalasztását. Az új kezdő dátum 2026. február 1.

A reform eredetileg a ViDA uniós javaslatcsomag miatt kapott ennyire szűk határidőt. Más országokban is sorra jelentették be a 1.5 éves halasztásokat, így nem volt meglepő, hogy Lengyelországban is ez történik.

Árbevétel alapján lépcsős bevezetést terveznek, ahogy sok más országban is először a nagy adófizető vállalatok kerülnek az e-számla reform hatálya alá, majd a kisebbek.

Két fontos tartalom a témában

Korábban írtunk egy cikket a lengyelországi e-számlázásról, amit itt lehet elérni.

A beszélgetést pedig itt.

Tudta?

A Unifiedpost Hungary minősített Peppol hozzáférési pont. A Unifiedpost Group kötelékében több mint 60 országban biztosítjuk a nemzetközi e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen termékeink a multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges elektronikus számla fogadási és küldési folyamatát automatizálják. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kérdése van? Töltse ki a honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!  

Tudjon meg többet a termékeinkről!

E-számla fogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
E-számla küldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk

Melyik e-számla szolgáltatót válasszam?

Számos e-számlaszolgáltató van a piacon, de nem mindegy hogyan választunk, pláne egy erősen variábilis piacon. Egy rossz választás többletköltséggel, fejlesztésekkel, késedelemmel járhat. Összeállítottunk egy cikket arról, hogyan válasszunk elektronikus számla szolgáltatót. Egyet pedig arról, hogy mit érdemes figyelembe venni, ha Peppol szolgáltató pontot választunk.

Ismerjen meg minket!

Ismerje meg a Unifiedpost Groupot! Tudja meg, hogy miért dolgozunk az automatizálásban és hogy miért dolgozunk nap, mint nap.

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.