Költségcsökkentés és hatékonyabb működés? – Megmutatjuk hogyan lehetséges

Szerző: | ápr 30, 2024 | elektronikus számlázás

#eszamla #unifiedposthungary #dokumentumkuldes #dokumentumfogadas

elektronikus számlázás unifiedpost hungary

A kihívás

Sok vezető nap mint nap szembesül olyan kihívásokkal, amelyekre nem mindig találja azonnal a megoldást. Az egyik legaktuálisabb és leggyakrabban felmerülő téma manapság, hogy hogyan lehet költséget csökkenteni, ugyanolyan hatékony működés mellett. Az elektronikus számlázásban több lehetőség van a költséghatékony működésre, mint azt elsőre gondolnánk. Tudják ezt a multinacionális és nagy vállalatok sokszor élen járnak a hatékony jó gyakorlatok alkalmazásában, emiatt a legtöbben már az ügyfeleink.

Hibamentes folyamatok kialakítása

Sokszor amiatt kevésbé hatékony az elektronikus számlázás automatizálása, mert a beszállítók más formátumban, más csatornán küldik a számláikat a fogadó félnek (multinacionális vállalat vagy nagyvállalat, középvállalat…stb.). Sokszor a számlázó rendszerek is különfélék. Ennek okán a beszállítók össze-vissza küldik a számlákat, dokumentumokat, hiányosan, hibásan, így azokat gyakran kézzel kell feldolgozni, sok ember munkája és ideje árán. A kézi feldolgozás újabb hibákat szül és korszerűtlen. A számlafogadás, számlaigazolás, ellenőrzés indokolatlanul nagy kapacitást köt le cégen belül, ami költséges.

A Unifiedpost Hungary megoldásaival a tömeges e-számla és dokumentum fogadás automatizáltan, biztonságosan, és hatékonyan is történhet. Beépülünk a számlaküldő és számlafogadó közé, és villámgyorsan ellenőrizzük, kiegészítjük, majd átkonvertáljuk az adatokat, hogy a fogadó az elvárásai szerint kapja a dokumentumokat. Mindezt automatizáltan, időt- és energiát spórolva.

Miért szokták ezt szeretni a beszállítók is?

Mert nincs többé visszaküldött számla, hiszen mi, a beépülő e-számla szolgáltató automatizáltan ellenőrizzük és amit lehet korrigálunk, amit a számlafogadó kér, azokat az adatokat (pl. azonosító szám, szöveg rész) automatizáltan rátesszük. Így a beszállító boldog, mert a számlája helyes, a számlafogadó boldog, mert nincs szükség javítgatásra.

Valós idejű adatok és üzembiztos megoldás

Az elektronikus számlák befogadása és kezelése zökkenőmentes és megbízható folyamat, ha megfelelően állunk hozzá és nem elégszünk meg egy számlázó szoftverrel. A Unifiedpost Hungary megoldását egyszer kell beindítanunk, onnantól automatikus, és megakadások, elakadások nélkül üzemel. Megbízható, nincs elkeveredés, nincs hiba, nincs hiány, nincs leállás. Természetesnek veszik, mint az erős internetet, vagy a lámpa bekapcsolását.

Mit biztosítunk még?

– A teljes szállítási lánc dokumentumait egyetlen hibamentes folyamatban kezeljük (számlák, szállítólevelek, megrendelők, üzleti dokumentumok széles köre vonható be az automatizálásba).

– Átvállaljuk a számlaellenőrzést. A hiányos és hibás számlákat hibaüzenettel visszaküldjük megadva azt is, hogy mit szükséges javítani. Ha a hiba javítható, akkor automatizáltan korrigáljuk.

– Pozíciószintű adatminőséget garantálunk. A megoldásunkkal százszázalékos adatkinyerési garanciát vállalunk felár nélkül.

– Bármilyen csatornán és bármilyen formátumban küldik a dokumentumot a beszállítók, a fogadó fél rendszerének megfelelő, egységes formátumban kapja a számlákat.

– A fogadó fél tetszőleges számadatot vagy szöveget is kérhet a beérkező dokumentumra. Ezt hívjuk adatdúsításnak.

– A fogadó cég üzleti folyamataira szabjuk az automatizált, beépített számszaki, jogi vagy tartalmi ellenőrzéseket.

– Felelősség biztosítással rendelkezünk, és adatbiztonság terén nemzetközi minősítéseink vannak.

– Döntéseit valós idejű adatokra támaszkodva hozhatja meg, hiszen a számlái automatikusan és percen belül jutnának el Önhöz, így a skontó lehívási problémák elkerülhetők.

– Többnyelvű, felkészült IT csapatot, és globális hátterünknek köszönhetően nemzetközi e-számla megfelelést.

Miért vállalunk ennyi mindent?

Mert számunkra a hosszú távú, magas színvonalú szolgáltatás kialakítása és fenntartása kulcsfontosságú, mert szeretjük elégedettnek tudni az az ügyfeleinket.

Tudta?

A Unifiedpost Hungary nemzetközi e-számla szolgáltató és Peppol hozzáférési pont. Segítünk az e-számlamegfelelésben, hogy a vállalkozásoknak ne kelljen amiatt aggódnia melyik országban épp mi a jogszabályi követelmény. Emellett az elektronikus számla automatizációs megoldásunk beépül az elektronikus számla fogadó és az elektronikus számla küldő meglévő rendszerei közé, kiemeli a számla adatot, és a kívánt formátumra alakítja, adatdúsítást és ellenőrzéseket végez, jóváhagyásra vagy javításra küldi az elektronikus számlát, mindezt gyorsan, 100% adatpontossággal és biztonsággal. A megoldás nem igényli a meglévő rendszerek, programok cseréjét. Így nincs költséges és időigényes fejlesztés sem. Rendszerünk képes bekérdezni a NAV rendszerébe, az onnan letöltött számlák adatait számlaképpel kiegészíteni, valamint az Ön ERP rendszere által feldolgozható formátumba konvertálni.

Összefoglalás

Összefoglalva, a tömeges elektronikus számla befogadása kihívást jelenthet, de megfelelő hozzáállással és eszközökkel költséghatékonnyá és könnyen kezelhetővé válik. Ennélfogva érdemes megismerni hogyan lehet, akár fejlesztés nélkül optimalizálni egy meglévő rendszert.

Tudjon meg többet a termékeinkről!

E-számla fogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
E-számla küldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk

Melyik e-számla szolgáltatót válasszam?

Számos e-számlaszolgáltató van a piacon, de nem mindegy hogyan választunk, pláne egy erősen variábilis piacon. Egy rossz választás többletköltséggel, fejlesztésekkel, késedelemmel járhat. Összeállítottunk egy cikket arról, hogyan válasszunk elektronikus számla szolgáltatót. Egyet pedig arról, hogy mit érdemes figyelembe venni, ha Peppol szolgáltató pontot választunk.

Ismerjen meg minket!

Ismerje meg a Unifiedpost Groupot! Tudja meg, hogy miért dolgozunk az automatizálásban és hogy miért dolgozunk nap, mint nap.

adóügyi digitalizáció automatizáció automatizálás e-számla e-számla automatizálás e-számla számla e-számlázás E-számlázási modellek e-áfa elektronikus számla elektronikus számla befogadása elektronikus számlacsere automatizálás elektronikus számla kiállításának szabályai elektronikus számla módosítása elektronikus számla szabályai elektronikus számla sztornózása elektronikus számla és dokumentum csere automatizálás elektronikus számlázás esettanulmány GENA hatékonyság interjú külföldre számlázás szabályai mazars automatizált folyamatok modern dokumentumkezelés nemzetközi e-számlázás Partnerprogram webinárium összefoglaló peppol Peppol számlázás számlafogadás számla kötelező tartalmi elemei számla megőrzési kötelezettség trend tömeges dokumentumfogadás tömeges dokumentumküldés tömeges e-számlázás unifiedpost unifiedposthungary webinárium

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.