A Collect e-számlafogadó megoldás a Modern Vállalkozások Programjában is elérhető

Szerző: | ápr 26, 2023 | automatizálás, számlafogadás

#eszamla #automatizalas #collect #unifiedposthungary #digitalistranszformacio

Minősített szállítóként cégünk is szerepet vállal a Modern Vállalkozások Programjában, hogy a célunkkal összhangban előre mozdítsuk a vállalatok digitális transzformációját.

Modern Vállalkozások Programja

A Program célja a hazai mikro- és kis- és középvállalkozások digitális felzárkózása. Ezt díjmentes, személyre szabott szakértői segítséggel, és az elérhető megoldások egy ablakos bemutatásával kívánják megvalósítani. Kizárólagos előminősítési tevékenységet látnak el egyes uniós pályázatok esetén. A program népszerű, mivel az automatizálás bevezetése iparágtól és cégmérettől függetlenül időszerű.

A program keretén belül minősített szállítóként a hazai vállalkozások versenyképességét javítjuk az automatikus számlafogadó megoldásunkkal. A számlafogadó termékünk kiemelkedően hatékony, tömeges számlaküldést tesz lehetővé.

Unifiedpost számlafogadás

A számlafogadás termékünk a teljes elektronikus számlafeldolgozási folyamatot automatizálja.

100%-os adatkinyerést garantál. A fogadó vállalat rendszerével kompatibilis formátumba emeli át az adatokat. A szállítási lánc valamennyi dokumentumát automatizálja (például megrendeléseket, szállítóleveleket, visszaigazolásokat).

A számlafogadás termékünk hatékony. Magasabb volumen mellett is megvalósítjuk a beszállítói számlák automatikus fogadását rendszereikbe (például vállalatirányítási rendszerbe, könyvelő programba, iktató rendszerbe, archiváló megoldásba).

Sokféle kiegészítő szolgáltatással fokozzuk a számlafogadás hatékonyságát. (például ellenőrzésekkel, számlaigazolási folyamattal, minősített dokumentummegőrzéssel (certiified archive), egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal).

2023-ban AI technológiát használó funkciót is hozunk a piacra. Az AI Connection Wizard segítségével a beszállítóinak egy kattintással küldhet csoportos vagy egyedi meghívást a rendszerbe. A Collect gyors. 24 óra alatt 30 ezer dokumentum pörög át rendszeren. Az adatkivonatolás pontossága feleslegessé teszi az utólagos feldolgozást.

Fontos linkek

Collect a Modern Vállalkozások Programjában >>

A Modern Vállalkozások Programról >>

Cég/termék kereső a Modern Vállalkozások Programja felületen >>

Modern Vállalkozások Programja rendezvények >>

Mini videó a Collectről >>

Részletesen a Collectről >>

Itt az ideje az automatizálásnak! >>

Tudjon meg többet a termékeinkről!

Számlafogadás | Elektronikus számlák automatizált fogadása
Számlaküldés | Tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | A legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.