Bemutatjuk a tömeges elektronikus számlafogadó termék, a számlafogadó termékünk frissen fejlesztett 4 új funkcióját

Szerző: | febr 21, 2023 | elektronikus számla

#számlafogadás #eszamla #eszamlaautomatizalas #unifiedposthungary #dokumentumfogadas

Belefáradt a számlák kézi feldolgozásába, a hibákkal való foglalkozásba és a fizetések folyamatos hajszolásába? Ne keressen tovább! Az elektronikus számlafogadás termékünk olyan e-számla fogadó megoldás, amelyet arra terveztek, hogy egyszerűsítse a számlakezelési folyamatokat.

Ebben a cikkben a Collect elektronikus számlázó rendszer funkcionális és érzelmi előnyeit tárgyaljuk, és kiemelünk néhány kulcsfontosságú új funkciót, amit 2023-ra hoztunk el a piacra.

Mi a vállalkozások leggyakoribb problémája?

Mielőtt belemerülnénk a megoldásba, azonosítsuk a problémát. Sok vállalkozás számára a számlakezelés időigényes, költséges és frusztráló folyamat lehet. A számlák kézi feldolgozásával, a hibák javíttatásával, és kusza jóváhagyási folyamatokkal jár. Értékes időt rabolhat el az alapvető üzleti tevékenységektől, és hatással lehet a pénzforgalomra. Ráadásul a hagyományos számlafeldolgozási módszerekkel a hibák elkerülhetetlenek, ami plusz munkát eredményez és tovább késleltetheti a kifizetések feldolgozását.

Mi az az automatikus elektronikus számlakezelés?

Az elektronikus számlázás (e-számlázás) a szállító és a vevő közötti számlázási dokumentum elektronikus cseréje. Az e-számlázás lehetővé teszi a bármilyen formájú és méretű vállalkozások számára a számlázási folyamatok automatizálását és a manuális adminisztrációs és pénzügyi feladatok csökkentését.

Több elektronikus számla automatizációs megoldásunk van a vállalkozások számára. Az egyik a Collect, ami a nagy mennyiségű elektronikus számla automatikus fogadásában segíti a vállalkozásokat.

Az elektronikus számlafogadó megoldásunk előnyei

Formátum- és csatornafüggetlen megoldás

Közepes- és nagyvállalatoknak, multinacionális cégeknek segítünk hosszú évek óta a tömeges e-számla és e-dokumentum küldés- fogadás automatizálásában, formátumtól és csatornától függetlenül. Vállalkozásra szabjuk a villámgyors és hibamentes megoldásunkat.

Az elektronikus számlafogadás termékünk beépül a küldő és fogadó fél rendszerei közé. Az egyik csatornából felveszi a küldő formátumát, adattá alakítja, ellenőrzi. Ha hibás, akkor hibalistával visszaküldi a küldő rendszerébe, ha hiányos, akkor pótolja az adatokat, ha plusz adat szükséges rá, akkor azt hozzáteszi.

Amennyiben hibátlan, akkor beemeli a kért formátumba, beilleszti a fogadó csatornájába, aki azonnal megkapja. Mindezt tűpontosan és villámgyorsan. A Collect használata előtt nem szükséges fejlesztés, mivel kompatibilis az ERP és egyéb rendszerekkel.

Az elektronikus számlákat bármilyen strukturálatlan (PDF, Postscript) vagy strukturált (EDI, XML, Edifact, Csv, IDoc, Postscript Pdf…) formátumban, szabványos átviteli csatornán keresztül (E-Mail, SFTP, OFTP2, AS/2 REST-API…) kaphatja a számlafogadó vállalat. Ellenőrzéseket végzünk rajta és olyan egységes strukturált adatformátumra alakítjuk, hogy a fogadó vállalatirányítási rendszere emberi beavatkozás nélkül fel tudja dolgozni.

Az elektronikus számlafogadás termékünk teljesen automatikus

A teljes elektronikus számlafeldolgozási folyamatot automatizálja, az elejétől a végéig. Lehetővé teszi a számlák fogadását, egyeztetését és feldolgozását néhány perc alatt, csökkentve a hagyományos kézi feldolgozáshoz szükséges időt, költségeket és erőfeszítést.

Az elektronikus számlafogadás automatizálás termékünk biztonságos

100%-os adatkinyerést garantál. A fogadó vállalat rendszerével kompatibilis formátumba emeli át az adatokat. Adatbiztonság terén minősítéssel rendelkezünk.

Nem csak elektronikus számlákat lehet vele küldeni

Nem csak az elektronikus számlákat kezeli a Collect, hanem a szállítási lánc valamennyi dokumentumát, például megrendeléseket, szállítóleveleket, visszaigazolásokat is.

Adatdúsítást végez

Adatdúsításkor az adatokat újrapozícionáljuk, igény esetén a hiányzó adatokat automatikusan kitöltjük, például azonosító számmal.

Hatékony és rugalmasan illeszkedik

Az elektronikus számlafogadás termékünk magasabb volumen mellett is megvalósítja a beszállítói számlák, kapcsolódó megrendelések automatikus fogadását a vállalat meglévő rendszereibe, például vállalatirányítási rendszerbe, könyvelő programba, iktató rendszerbe, archiváló megoldásba.

A fentieket ki tudjuk egészíteni beépített ellenőrzésekkel, számlaigazolási folyamattal, minősített dokumentummegőrzéssel, egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal.

Az elektronikus számlázó termékünk új funkciói

AI Connection Wizard funkció

A Connection Wizard egy mesterséges intelligencia (MI) alapú eszköz, ami az elektronikus számla küldők és az elektronikus számla fogadó összekapcsolására szolgál. Közvetlenül a termékünk rendszerébe integráltuk. Egyrészt megkönnyíti a vállalkozások számára a kereskedelmi partnerekkel való kapcsolattartást. Mesterséges intelligenciával olvassa be a dokumentumokat, és automatikusan beazonosítja a szükséges mezőket.

Az AI Connection Wizard leegyszerűsíti a szállítóaktiválási folyamatot, időt és energiát takarít meg a vállalkozásoknak azzal, hogy AI technológiát használva a automatikusan aktiválhatja az elektronikus számlaküldőket a folyamatba. A Connection Wizard segítségével a beszállítóinak minden elektronikus számlafogadó vállalat egy kattintással csoportos vagy egyedi meghívást küldhet a termékünk e-számla rendszerbe.

Mik az AI Connection Wizard előnyei?

  • EDI minőségében olvas be Pdf elektronikus számlákat
  • Használatával nincs szükség utólagos feldolgozásra, mint például az OCR technológiánál
  • Pozíciószintű, 100%-os adatminőség
  • Az adatdúsítási automatizálható (automatikusan tesz rá pl. számsort vagy szöveget a dokumentumra)
  • Rendkívül gyors a feldolgozási sebesség
  • Precíz a beolvasás
  • Beszállítók és vevők számára díjmentes és semmilyen erőfeszítést nem igényel

Számlaigazolási folyamat

Vállalkozásra szabható a számlaigazolás munkafolyamata, így beállítható az ellenőrzés, módosításkérés, jóváhagyás, jóváhagyók.

Matching funkció

A Matching az elektronikus számlafogadás olyan része, ami tovább könnyíti a vállalkozások életét, mivel automatikusan összerendezi a számlákat a hozzájuk tartozó megrendeléseket, és a jóváírási értesítéseket.

PDF/OCR funkció

Az elektronikus számlafogadási termékünk PDF/OCR funkciója teszi lehetővé a vállalkozásoknak, hogy a papír alapú számlákat a rendszerbe szkennelve digitalizálják. Az OCR (optikai karakterfelismerő) technológia automatikusan felismeri és kivonja a szükséges adatokat, így azok könnyen bevihetők a rendszerbe.

Az elektronikus számlázó funkcionális előnyei

Időmegtakarítás

Az elektronikus számla termékünk egyik legjelentősebb funkcionális előnye az időmegtakarítás. A termékünk automatizálja a teljes számlafeldolgozási folyamatot, így az gyorsabbá és pontosabbá válik. Segítségével kiküszöbölhető az adatok kézi bevitele, és csökkenthető a folyamat során elkövetett hibák száma. A folyamat automatizálásával megtakarított időt a profitot termelő üzleti tevékenységekre lehet fordítani.

Fokozott hatékonyság

Az elektronikus számla termékünk lehetővé teszi a vállalkozások számára a számlák hatékonyabb feldolgozását. A digitalizált folyamat révén lehetővé válik a számlák és a kifizetések valós idejű nyomon követése, ami gyorsabb és relevánsabb döntéseket eredményezhet.

Tűpontos

Az elektronikus számla termékünk biztosítja a számlák adatainak pontos rögzítését, csökkentve a hibakockázatot. Automatizálja a számlák és a megrendelések, valamint más kulcsfontosságú adatok összevetését, így biztosítva, hogy minden adat helyes legyen. Ez is csökkenti a hibák és késedelmek kockázatát, amelyek a kézi feldolgozás során előfordulhatnak.

Gyorsult pénzforgalom

Az elektronikus számla termékünk egyszerű és hatékony módot biztosít a számlák követésére. A kifizetések nyomon követésére és a pénzforgalom kezelésére. A beérkező fizetések tisztább áttekintése révén a vállalkozások jobban megtervezhetik és optimalizálhatják pénzforgalmukat, csökkentve a késedelmes fizetések és a kapcsolódó költségek kockázatát.

Az elektronikus számla termékünk érzelmi előnyei

Kevesebb stressz

A termékünk úgy lett kialakítva, hogy megszüntesse a számlafeldolgozással járó stresszt. A folyamat automatizálásával kiküszöböli a kézi feldolgozás szükségességét, amely időigényes, drága és hibákat szül. Ez jelentősen csökkentheti a számlakezeléssel kapcsolatos stressz mértékét, időt szabadít fel, amit más, kritikus üzleti tevékenységekre lehet összpontosítani.

Fokozott nyugalom

Az elektronikus számla termékünk segítségével a vállalkozások nagyobb ellenőrzést gyakorolhatnak a számlakezelési folyamat felett. Valós idejű adatokkal a vállalkozások nyomon követhetik a számlákat és a kifizetéseket, így nagyobb rálátást és ellenőrzést kapnak a pénzforgalmuk felett. Ez a nagyobb átláthatóság és ellenőrzés gyorsabb döntéseket és lelki nyugalmat eredményezhet a vállalkozások tulajdonosai és vezetői számára.

Stabilan jó üzleti kapcsolatok

Az elektronikus számla termékünk a gyorsabb fizetési folyamatok lehetővé tételével hozzájárul az elektronikus számlaküldők elégedettségének javításához. Megszünteti a kézi feldolgozás szükségességét, és csökkenti a hibakockázatot, amely gyakran késlelteti a fizetés feldolgozását és végső soron többletmunkához vezet.

Tudta rólunk?

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen számlafogadási termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számla fogadási folyamatát automatizálja. A számlaküldési termékünk az e-számla küldés folyamatát. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kérdése van? Töltse ki az honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!

Tudjon meg többet a termékeinkről!

Számlafogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
Számlaküldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.