A Unifiedpost Group globális vezető az automatizálásban

Szerző: | ápr 11, 2023 | Unifiedpost

#eszámla #unifiedposthungary #unifiedpostgroup #eszámlázás #automatizálás

Ismerje meg a Unifiedpost Groupot! A cikkben összefoglaljuk, hogy miért dolgozunk az e-számla automatizálás területén, idővonalon bemutatjuk a fejlődésünket, és nyíltan kommunikálunk a számainkról.

digitális

Kik vagyunk?

A Unifiedpost Group globális e-számla és e-dokumentum szolgáltató. Küldetésünk alapításunk óta az, hogy egyszerű és intelligens, automatizált P2P üzleti folyamatok kiépítésében segítsük a vállalkozásokat és állami szervezeteket világszerte.

Összekötjük a vállalkozásokat beszállítóikkal, ügyfeleikkel, piaci szereplőkkel, hogy az e-számlázásunkat, dokumentumáramlásukat egyetlen biztonságos, hibamentes, gyors, automatizált folyamatban kezeljük. Jelenleg 32 országban több, mint 500 millió vállalkozás bízza ránk üzleti, pénzügyi folyamatainak digitális transzformációját.

Mára termékportfóliónk nem csak a multinacionális vállalatoknak, hanem a kis- és közepes vállalkozásoknak is, iparágtól függetlenül, professzionális támogatást nyújt a B2B és B2G üzleti és pénzügyi folyamatokban. Egy digitális átalakulástól átitatott világban már nem lehet ősi, manuális munkákra hagyatkozni, mivel belassítja az ügymenetet és drágább is.

A modern dokumentumkezelés teljesen automatizált folyamat, ahol a nagy mennyiségű e-számlát és e-dokumentumot automatikusan és percen belül juttatjuk át a küldő rendszeréből a fogadó vállalkozás rendszerébe ellenőrzötten, a kért formátumban, és a cégnek megfelelő csatornán.

Optimalizáljuk és automatizáljuk ügyfeleink O2C vásárlási és értékesítési folyamatait. Végül pedig támogatjuk a vállalatokat abban, hogy megfeleljenek a nemzetközi áfa-előírásoknak és más, rájuk vonatkozó szabályozási követelményeknek.

Az automatizálás időt, energiát, költséget takarít meg.

A Unifiedpost Group számokban

A Unifiedpost Group nemzetközi jelenléte

A víziónkkal összhangban azért bővülünk, hogy egyre több piaci szereplőnek lehessünk a megbízható partnerei az automatizált, gyors pénzügyi és üzleti folyamataiban.

Miért dolgozunk?

A célunk az, hogy katalizátor szerepet töltsünk be a digitális transzformációban, és az iparágfüggetlen termékeink megoldások legyenek a vállalati és kormányzati szereplők számára a professzionális automatizálásban, bármilyen komplex üzleti folyamatról, vagy bármilyen méretű vállalatról is legyen szó.

Ökoszisztémákat digitalizálunk

Két évtizedes tapasztalatunk van olyan tartós, iparágspecifikus ökoszisztémák kiépítésében, amelyek összekapcsolják a kkv-kat és a nagy multinacionális vállalatokat, hogy együttműködjenek a pénzügyi ellátási lánc folyamataiban. Termékportfóliónk tökéletesen alkalmas arra, hogy az ilyen ökoszisztémák minden igényét lefedje: a számla küldő-fogadó termékcsomagunk a nagy multinacionális vállalatoknak és beszállítóiknak készült a tömeges e-számla küldés-fogadás hibamentes automatizálására. A nemzetközi piacon elérhető Banqup pedig a kkv-k számára fejlesztett e-számlázó rendszer. Számla automatizálást kiegészítő termékeink is vannak, például az elektronikus számlák megőrzése. Peppol hálózati pontként velünk könnyen csatlakozhat a közkedvelt nemzetközi számlázó csatornához. Globális csapatunkkal folyamatosan monitorozzuk a piacokat és rendszeresen tájékoztatunk az e-számla és adóreformokról. Az arra nyitott vállalkozásoknak segítünk a nemzetközi e-számla megfelelésben.

A Unifiedpost Group legkedveltebb termékei biztonságos megoldást jelentenek a vállalkozások számára.

Számlaküldés -> Nagy mennyiségű e-dokumentumok, e-számlák küldését automatizáló megoldás. >>
Számlafogadás -> Formátum- és csatornafüggetlen tömeges e-számla fogadást automatizáló termék multinacionális és nagyvállalatok számára. >>
Nav 3.0 ->Automatikusan feldolgozható számlafogadási megoldás, amely a A NAV rendszerében elérhető számla adatokat veszi alapul. >>
Peppol -> Minősített Peppol hozzáférési pont vagyunk, rajtunk keresztül elérheti a nemzetközi Peppol hálózatot. >>
Banqup -> Nem minden piacon elérhető, egyéni vállalkozók és KKVk részére fejlesztett e-számlázási megoldás. >>
Nemzetközi e-számla megfelelés -> Több, mint 60 országban segítünk megfelelni az e-számla előírásoknak. >>
További megoldásaink a linkre kattintva érhetők el >>

Az ökoszisztémákban a hálózati hatások gyorsan érvényesülnek, mivel főként a nagyvállalatok hívják meg kis- és középméretű beszállítóikat és ügyfeleiket, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy közös platformon. A vállalatcsoportok, akikkel együtt dolgozunk az iparági igények kielégítése érdekében speciális megoldásokat és értéknövelt szolgáltatásokat vezetnek be. Ezek a megoldások olyan együttműködési munkafolyamatokat tesznek lehetővé a beszállítóikkal, partnereikkel, amikkel időt nyernek, mivel szabványosítottá válik az e-számla és e-dokumentumcsere, a jóváhagyások, az engedmények kezelése és egyéb üzleti folyamatok. Így a közös platform optimális együttműködést eredményez az ökoszisztéma különböző szereplői között.

Az alapértékeink meghatározzák a döntéseinket

Összefogás – Egységes csapatként dolgozunk, ahol mindenkit megbecsülnek, figyelembe vesznek és minden tag felelősséget vállal. Fontos része vagyunk az értékláncnak. Win-win megoldásokra törekszünk. Aktívan meghallgatjuk ügyfeleinket, és az igényeiknek megfelelő legjobb megoldást alakítjuk ki.

Bizalomépítés –Nyitottak, őszinték és támogatóak vagyunk egymás iránt. Elismerjük a nagyszerű eredményeket, az erőfeszítéseket, és példamutatással inspirálunk. Hosszútávú kapcsolatokat építünk az ügyfelekkel és a partnerekkel. Betartjuk az ígéreteinket. Értékeljük az integritást, és fenntartható módon működünk.

Innováció – folyamatosan fejlesztjük a termékeinket és saját magunkat. Megosztjuk egymással legjobb gyakorlatainkat és ötleteinket. Egy lépéssel a piaci igények és trendek előtt járunk. Forradalmi megoldásokat és folyamatokat hozunk létre ügyfeleink, partnereink és saját magunk számára.

Idővonal

ESG szempontok

Az internet és a technológia fejlődésével az üzleti adminisztrációs folyamatok a hagyományos papíralapú rendszerekről a digitális rendszerek felé mozdultak el. A digitalizáció lehetővé teszi a vállalatok számára a folyamatok racionalizálását, a kommunikáció javítását, valamint az adatfeldolgozás sebességének és pontosságának növelését. Ennek eredményeképpen számos vállalat ért el nagyobb versenyképességet, jobb ügyfélélményt és több nyereséget.

A digitalizáció új lehetőségeket is teremtett a vállalatok számára (online kereskedelem, big data és a felhőalapú számítástechnika). A digitalizált folyamatokkal jelentős mennyiségű papír megtakarítása valósul meg. A környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok jelentősége megkérdőjelezhetetlen. Úgy véljük, hogy a dokumentumok digitalizálása számos vállalat ESG-keretében jelentős mérföldkő. A digitalizáció a gazdasági növekedés és az innováció egyik fő hajtóerejévé vált Európában. A digitális átalakulásban élen járó vállalatok versenyelőnye vitathatatlan.

Ugyanakkor 2021-ben az európai mikro-, kis- és középvállalkozások mindössze 55%-a érte el legalább az alapszintet a digitális technológiák bevezetésében. Svédországban és Finnországban a leginkább digitalizáltak a kkv-k (86%-uk, illetve 82%-uk rendelkezik alapszintű digitális technológiákkal). Romániában (22%) és Bulgáriában (25%) a legalacsonyabb a kkv-k digitalizáltsága. A vállalkozások egyre inkább digitalizálódnak, de a fejlett technológiák használata továbbra is alacsony. Bár a vállalkozásoknak már 34%-a támaszkodik a felhőalapú számítástechnikára, csak 8%-uk használ mesterséges intelligenciát, és 14%-uk big data-t (2020-as adat).

Az uniós célokkal összhangban, 2030-ra a vállalatok legalább 75%-ának kellene alkalmaznia az AI, a felhő- és a big data technológiákat. Az elektronikus számlázás elterjedése Európában régiónként eltérő. Míg Olaszországban és a skandináv országokban az e-számlafogadás meghaladja a 40%-ot, addig Nyugat-Európában 20% és 40% között mozog. Kelet-Európa lemaradva, a 20% alatti e-számla fogadási aránnyal bír. A „The Digital Economy and Society Index (DESI)” adatai alapján.

Az ESG (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) a fenntarthatóságért tett erőfeszítéseket teszi láthatóvá és mérhetővé.

Tekintettel alaptevékenységünkre, célunkra, és arra, hogy a humán tőke a legfontosabb erőforrásunk, a fenntarthatóság megteremtése az üzleti tevékenységünk természetes velejárója. Célunk, hogy pozitív gazdasági, környezeti és társadalmi hatást érjünk el két kulcsfontosságú eszközzel:

– Fenntartható termékek létrehozása,

– Fenntartható üzleti működés

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett. Jó példát mutatunk és a globális digitális átállás katalizátorai vagyunk azáltal, hogy a termékeinket számos piacon elérhetővé tesszük, emellett folyamatosan tájékoztatjuk a piacokat a nemzetközi e-számla megfelelésről.

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen számlafogadó termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számla fogadási folyamatát automatizálja. A számlaküldő termékünk az e-számla küldés folyamatát. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kérdése van? Töltse ki az honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!

Tudjon meg többet a termékeinkről!

Számlafogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
Számlaküldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk
Videó | Itt az ideje az automatizálásnak!

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.