Partnerprogram webináriumot tartunk októberben!

Szerző: | okt 16, 2023 | webinárium

#eszamlazas #unifiedpost #hungary #tomeges #automatizalt #eszamla

Unifiedpost Hungary Partnerprogram webinárium

Partnerprogram webinárium

Találkozzunk októberben a „Partnerprogram – Keressen pénzt a Unifiedpost Group megoldásaival” c. webináriumon, ahol Sághy Balázs, Unifiedpost Kft. értékesítési igazgatója ad elő az alábbi témákban:

Tematika

– Rövid bemutatkozás: A rendezvény kezdetén röviden bemutatjuk a csoportot és a céget, hogy a résztvevők megismerhessék a hátterünket és a tapasztalatainkat.

– Partnerprogram ismertetése: Részletesen bemutatjuk a programunkat, amely lehetőséget nyújt az üzleti együttműködésre. Kifejtjük a részvétel feltételeit, valamint a Partnerprogrammal járó előnyöket.

-Ajánlási rendszer ismertetése: Bemutatjuk a kölcsönös ajánlási rendszerünket, az ajánlási folyamatot, a jutalékokat és a rendszer működését.

– Lehetséges kapcsolódási pontok: nemzetközi adómegfelelés, speciális számlázási rendszerek, konverziós megoldások. Röviden érintjük azon területeket, ahol a kölcsönös előnyök mentén, lehetőséget látunk komplementer szolgáltatások nyújtására.

– Kérdés, válasz: Az előadás végén lehetőség van írásban kérdéseket feltenni.


Kinek ajánljuk a webináriumot?

– ERP fejlesztőknek

– Cégvezetőknek

– Üzleti megoldás szolgáltatóknak

– Tanácsadó cégeknek

– Pénzügyi, gazdasági vezetőknek

– Könyvelőknek

– Adózásért felelős munkatársaknak

Webinárium időpontja

2023. november 15. 10:00-11:00 (30 perces előadás, és a kérdések megválaszolása)

https://register.gotowebinar.com/register/8087498894322711129

További információ

A webinárium ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Fontos! A webinárium a Gotowebinar felületén lesz megtartva. A sikeres regisztrációról megerősítő emailt küld a rendszer. A webinárium a megadott időpontban fog kezdődni. A jelentkezéskor kapott linken keresztül tud majd belépni a webináriumra. Ha mobiltelefonról szeretné végigkísérni, akkor arra is van mód. Javasoljuk, hogy előzetesen töltse le a Gotowebinar applikációt. A webináriummal kapcsolatos automatikus üzeneteket az Ön által, regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük.

A Unifiedpost Group minősített Peppol hozzáférési pont. Több mint 60 országban biztosítjuk a globális e-számla megfelelést. A formátum- és csatornafüggetlen számlafogadás automatizálás termékünk multi-, nagy- és közepes vállalatok tömeges e-számlafogadási folyamatát automatizálja. A számlaküldés automatizálás termékünk az e-számlaküldés folyamatát. Emellett számos megoldásunk van az e-számla és e-dokumentum automatizálás professzionális szintre emeléséhez. Kérdése van? Töltse ki az honlapon található űrlapot, és visszahívjuk Önt!

Tudjon meg többet az e-számlázási termékeinkről!

Számlafogadás | elektronikus számlák automatizált fogadása
Számlaküldés | tömeges e-számla és dokumentum küldése egy kattintásra
Digitális faktoring | a legmodernebb digitális finanszírozás
NAV 3.0 alapú elektronikus számlafogadás | Profi, egységes számlafeldolgozás
Nemzetközi e-számla megfelelés | Regisztráljon az angol nyelvű, tematikus hírlevélre
Peppol hálózat | Peppol hozzáférési pont vagyunk
Videó | Itt az ideje az automatizálásnak!

adóügyi digitalizáció automatizáció automatizálás e-számla e-számla automatizálás e-számla számla e-számlázás E-számlázási modellek e-áfa elektronikus számla elektronikus számla befogadása elektronikus számlacsere automatizálás elektronikus számla kiállításának szabályai elektronikus számla módosítása elektronikus számla szabályai elektronikus számla sztornózása elektronikus számla és dokumentum csere automatizálás elektronikus számlázás esettanulmány GENA hatékonyság interjú külföldre számlázás szabályai mazars automatizált folyamatok modern dokumentumkezelés nemzetközi e-számlázás Partnerprogram webinárium összefoglaló peppol Peppol számlázás számlafogadás számla kötelező tartalmi elemei számla megőrzési kötelezettség trend tömeges dokumentumfogadás tömeges dokumentumküldés tömeges e-számlázás unifiedpost unifiedposthungary webinárium

A jövő nem a fáradozásról szól!

Változtassa meg a munkamódszereit, és érje el a 100%-os üzleti automatizálást! Ne ragadjon a múltban! Csatlakozzon velünk a digitális jövőhöz!

Az Ön vállalkozásának az életét is megkönnyíthetik az automatikus, digitális, tömeges e-számla és e-dokumentum küldés-fogadási megoldásaink. Kérdezzen, tudjon meg többet a termékeinkről!

Üzleti folyamatok egyszerűen és okosan, egy kattintásra.

A fent megjelent cikk a teljesség igénye nélkül, figyelemfelhívó céllal készült. Nem minősül tanácsadásnak. Javasoljuk, hogy mindig vegye figyelembe a cikk megjelenésének időpontját, mert előfordulhat, hogy a piac változása miatt a benne lévő információk később már nem aktuálisak!

peppol
nemzetközi e-számlázási roadmap ütemterv Unifiedpost Hungary

A videós tartalmainkat a Wistia logóra kattintva éri el.

Legutóbbi bejegyzések

További cikkek

Automatizálna? Kérdése van?

Töltse ki az űrlapot! Kérdezzen! Sales csapatunk készséggel áll rendelkezésére.